Contact

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK !

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP !

In principe alleen op werkdagen, maar om u tegemoet te komen zijn wij bereid om u eventueel ook in het weekend in ons atelier te ontvangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
 
Contact voor schilderijenrestauratie - Restauratieatelier Haarlem
Adres:       Houtmanpad 8A 
                  2015 EW Haarlem  
Telefoon:   023-524 65 96
                  06-465 80 200
               
Email:        info@restauratieatelierhaarlem.nl 
Website:    www.restauratieatelierhaarlem.nl
                  
Google maps locatie restauratieatelier                                             Routebeschrijving (klik op kaartje)
                                                         Gratis parkeren
 

Restauratiekosten 

Wat betreft de kosten: Ieder schilderij is anders. Dit maakt het erg lastig om hier uitspraken over te doen zonder het schilderij te hebben gezien. Wilt u een grove indicatie dan kunt u ons mailen. Stuur hierbij ook een aantal goede foto’s. Beter is echter om met uw schilderij bij ons in het atelier langs te komen, zodat wij het goed kunnen beoordelen en u een duidelijke prijsopgaaf kunnen geven. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend, tenzij de complexiteit van de restauratie meer tijd en vooronderzoek vergt. Maakt u van te voren wel even een afspraak met ons per email of telefoon.

Restauraties vinden plaats op basis van een vast uurtarief (exclusief 21% BTW). Wij doen ons uiterste best om u in uw tijd en budget tegemoet te komen.
 
 
 

PRIVACY VERKLARING

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening, dus altijd direct verband houdend met de opdracht die u verstrekt. Uw gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt.

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Op grond van deze verplichtingen dienen wij facturen met uw adresgegevens te bewaren voor zolang de toepasselijke termijn loopt. Er is echter geen toegang meer van derden tot deze gegevens.

Voor het opstellen van facturen maken wij gebruik van het online programma rompslomp, Uw adresgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Het platform heeft de nodige maatregelen getroffen om deze gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. Er is geen inzage in gegevens door personeel toegestaan.