Contact

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK !

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP !


Helaas is het lastig om van tevoren een tarief te geven, omdat elk schilderij anders is en zijn eigen uitdagingen heeft. We moeten het werk om die reden dan ook echt in ons atelier eerst goed kunnen bekijken en onderzoeken om te zien wat er gewenst en nodig is. De kosten hangen onder andere samen met de grootte van het schilderij en de benodigde werkzaamheden.

We nodigen u graag uit om contact op te nemen en een afspraak te maken, zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden voor uw schilderij(en).

 

Wilt u een grove indicatie dan kunt u ons ook mailen. Stuur hierbij dan ook een aantal goede foto’s met de maat van het schilderij.

 

Beter is echter om met uw schilderij bij ons in het atelier langs te komen, zodat wij het goed kunnen beoordelen en u een duidelijke prijsopgaaf kunnen geven. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend, tenzij de complexiteit van de restauratie meer tijd en vooronderzoek vergt. Maakt u van te voren wel even een afspraak met ons per email of telefoon!

 

Als u geïnteresseerd bent in een restauratieconsultatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

In principe werken wij alleen op werkdagen, maar om u tegemoet te komen zijn wij een enkele keer bereid om u eventueel ook in het weekend in ons atelier te ontvangen.

Routebeschrijving

Gratis parkeren

 

RESTAURATIEKOSTEN 

 

Wat betreft de kosten: Zoals hierboven gezegd, ieder schilderij is anders. Dit maakt het erg lastig om hier uitspraken over te doen zonder het schilderij te hebben gezien. Wilt u een grove indicatie dan kunt u ons ook mailen. Stuur hierbij dan ook een aantal goede foto’s met de maat van het schilderij.

 

Wanneer u een afspraak met ons maakt en langskomt met uw werk, dan kunnen we u een vrijblijvende prijsindicatie van de restauratiekosten geven.

 

Restauraties vinden plaats op basis van een vast uurtarief (exclusief 21% BTW). Wij doen ons uiterste best om u in uw tijd en budget tegemoet te komen.

 

 

 

PRIVACY VERKLARING


Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening, dus altijd direct verband houdend met de opdracht die u verstrekt. Uw gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt.

 

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Op grond van deze verplichtingen dienen wij facturen met uw adresgegevens te bewaren voor zolang de toepasselijke termijn loopt. Er is echter geen toegang meer van derden tot deze gegevens.

 

Voor het opstellen van facturen maken wij gebruik van het online programma Rompslomp. Uw adresgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Het platform heeft de nodige maatregelen getroffen om deze gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. Er is geen inzage in gegevens door personeel toegestaan.