Restauratie van Schilderijen

R.E. HARTSKEERL  EN  L.C.B. GRASMAN      [PROJECTBASIS: O. KARUVITS]

ADRES:      HOUTMANPAD 8A

                2015 EW HAARLEM

TELEFOON: 023-524 65 96

                06-465 80 200 (RICHARD)  /  06-348 258 76 (LOUSCO)

EMAIL:       INFO@RESTAURATIEATELIERHAARLEM.NL

WEBSITE:   WWW.RESTAURATIEATELIERHAARLEM.NL

 

De beslissing een schilderij te laten restaureren is een serieuze beslissing, het is daarom goed te proberen zoveel mogelijk informatie over de toestand van uw schilderij in te winnen.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een schilderij te willen laten restaureren.  Een goede uitleg over de conditie van het schilderij en de te verwachten resultaten van een behandeling is daarbij belangrijk – veel zaken zijn voor klanten onbekend.  Daarom zijn onderzoek en prijsopgaaf niet alleen vrijblijvend maar worden deze ook op schrift gesteld om u de gelegenheid te geven een en ander nog eens rustig te overdenken.

Wanneer een restauratie wordt uitgevoerd dan zal deze volledig worden gedocumenteerd in woord en beeld, voor, tijdens en na de restauratie, u kunt zo precies volgen wat wel en niet gedaan is, waarbij natuurlijk ook een verantwoording van gebruikte materialen niet ontbreekt. Ook zullen restauraties altijd zoveel mogelijk in onderling overleg worden uitgevoerd, waarbij de in de loop der jaren opgebouwde expertise, academische vakkennis en uitstekende contacten in het beroepsveld garant staan voor het best mogelijke -kostenbewuste – resultaat.

Zie voor meer informatie de volgende pagina’s.